Dozen Roses Love Note

Wednesday, February 29, 2012

Semalam dan Hari Ini

Assalamualaikum semua..

Disebabkan esok dah bermula bulan baru, jadi masukkan jugaklah tempahan2 terakhir untuk Februari..
 Tempahan semalam oleh Kak Tinie untuk Mesyuarat Panitia Sejarah Daerah
 Koleh Kacang
 Talam Keladi
 Tempahan hari ini oleh Cikgu Pathma dari SMK Taman Jasmin 2
 Kuih Lapis
Talam Tokyo.

Tempahan Isnin dan Jumaat

Assalamualaikum semua....

Dah seminggu lebih blog ni tak diupdate... jadi malam ni masukkan juga tempahan Isnin dan Jumaat lepas..
 Tempahan Isnin
 Kek karot yang ditempah oleh Mahani
 10 biji pai epal yang ditempah oleh Kak Zana
Tempahan Jumaat, 1 kg kek karot ditempah oleh Nazuha

Sunday, February 19, 2012

Tempahan untuk minggu ini


Assalamualaikum semua....

Masukkan jugak n3 untuk malam ni supaya blog ni tak menyepi.... kalau ikutkan hati semua dah jadi malas.... nak memasak pun sebenarnya dah malas... 
 Tempahan daripada cikgu SMK Taman Jasmin pada hari Rabu...
 Tempahan Cikgu Norliza dari SK Taman Jasmin pada hari Jumaat..
Tempahan daripada Ustazah Nazuha yang diambil tengah hari tadi....

Monday, February 13, 2012

Dua muka surat untuk dua situasi

Assalamualaikum semua...

Hari ni pagi2 dah update blog, masukkan kek yang disiapkan semalam.
 Tempahan daripada Kak Tinie untuk kedua-dua puterinya. Kak Tinie minta dalam sebiji kek tapi buatkan dua situasi... Jadi terhasillah kek muka buku ni... Maaflah orang amatur mendeco... comot-comot bukunya...
 Harap Kak Tinie berpuas hati...
 Inilah birthday girlnya... Eriqa
 Bersama-sama kakaknya... Sabatini
Semoga kedua-duanya membesar menjadi anak-anak yang baik, anak-anak yang membahagiakan Ummi dan daddy... Amin...

Sunday, February 12, 2012

Birthday, Makan-makan dan Pot Luck

Assalamualaikum semua....

Masukkan gambar-gambar tempahan minggu lepas...
 1/2 kg blueberry buttercake tempahan Hartini untuk anaknya....
 1/2 kg blueberry cheesecake tempahan Azmar untuk makan-makan...
Talam Keladi, Talam Tokyo dan 300 pcs cream puff untuk pot luck semalam...

Tq semua....

Tuesday, February 7, 2012

Tempahan Minggu Lepas

Assalamualaikum semua...

Malam ni cuba paksakan diri masukkan tempahan minggu lepas..
 Ciskek tempahan Kak Liza untuk birthday anaknya Harith 31 Jan lepas... sehari selepas along
 Pai epal tempahan Kak Zana Jumaat lepas...
 130 pcs cp tempahan Kak La, Bee Bee dan Kak Liza
Kek coklat tempahan schoolmate akak Nita untuk majlis pertunangan pada hari Sabtu...

P/s : Masih tercari-cari dan meneka sendiri makna kewujudanku kini... 

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails