Dozen Roses Love Note

Monday, April 2, 2012

Secara Tiba-tiba....

Assalamualaikum semua....

Secara tiba-tiba.... macam lagu lah pulak kan... tapi lagu apa ye... akak dah tak ingat tajuknya...
Sebenarnya akak masukkan gambar2 tempahan untuk Jumaat lepas, sebab secara tiba2 je banyak pulak tempahan untuk hari tu... 
 Tempahan Fira
 Tempahan Kak Habsah untuk anaknya
 Tempahan Kak Non
 Tempahan Kak La
 Juga tempahan Kak Habsah untuk anak buahnya
Terima kasih semua... harap semuanya berpuas hati...

P/s : Kembali membina harapan...

8 comments:

  1. yg tiba2 tu yg best...macam kt kedai jer...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Best2 jugak, tapi penat jugak Ucu sebab sorang2..

      Delete
  2. Kak, suka tgk kek segi empat yg ada dot2 tu..Cantik!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Naz, dot2 tu memang permintaan birthday girl... cuma kak lupa nak ty dot2nya nak warna apa... bila dah buat putih baru terperasan... harap dia berpuas hati..

      Delete
  3. Assalam Cik Antan, banyaknya tempahan....cantik2 pulak deko tu..moga bisnes terus maju yeaaa... ^__^

    ReplyDelete
    Replies
    1. Terima kasih Kak Ummi, tapi hati nak ke Kuantan...

      Delete
  4. Alhamdulilah,rezeki yg mencurah2...bkn sellau camni kan...sbb tetiba jer :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. Alhamdulillah Atie... rezeki dari Allah...

      Delete

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails