Dozen Roses Love Note

Tuesday, April 26, 2011

Sudah setahun bertingkah....

Assalamualaikum semua...

Baru balik dari sekolah ni sebab ada sukantara. Jadi hari ni memang tak ada n3 masak-memasaklah nampak gayanya. Hari sebenarnya dah genap setahun Antan Bertingkah bersiaran. Blog ni memanglah blog yang biasa2 jer...
Bila diimbas balik setahun yang lepas, akak ni tercetus minat nak berblog ni bila terbaca blog rakan2 akak, jadi terlintas di hati nak ada blog sendiri. Tambahan pulak masa tu minat memasak dah mula berputik. Tapi sebab akak ni jenis yang tak berapa pandai nak berkawan kot, jadi memang permulaannya sangat suram. Kalau nak tahu dulu akak pernah masukkan shoutbox, tapi bila dua 3 hari kosong jer akak terus remove sebab malu. Tapi ye lah kalau dah kita tak menyapa orang macam mana orang nak menyapa kan...Tapi tak disangka bulan Disember lepas kot...tiba2 Izah datang rumah akak ni...bukan main sukalah akak...ye lah blogger yang dah famous datang rumah akak, lepas tu barulah akak belajar cara2 nak dapatkan kawan, kita kenalah pergi rumah orang bagi salam. Dulu pun pergi, tapi tak bagi salam, cam mana orang nak berkunjung balik kan.
Sesungguhnya akak seronok sangat, sebab sejak berblog ni akak dapat kawan2 baru walaupun hanya di alam maya, tapi seolah2 kita kenal mesra. Jadi untuk kawan2 akak yang selalu berkunjung ke rumah akak ni, tak kiralah dia follower akak ataupun tak sudi-sudikanlah menerima 5 kuntum bunga ros daripada akak ye...
Akak berbesar hati sangat kalau kawan2 sudi menerimanya...

Akak memang tak mampu nak mengingat semua. Tapi akak cubalah ye...
Izah
Niezza
Kak Zie
Mamawandiha
Ziey
Cik cek
Yatie@yatiememories
Kak Norlie
Nazrah
Mr Mama
Estee
Intan
Murny
Kak Zai
AnnaQawina
Puan Kartini
Mimie
Chikadakbiru
Hana
Mamawana
Mamatiera
Dr Inahar
Kak Noorsafone
Sheila Shafea
Fie@Adawieyah
Azlita
Lina Pg
Kak Ummi Kuantan
Marinamasdar
Rosaliza
Yat Maria
Kak Rose
Kak Nor @ secubit garam
Bdaria
Ayu@Dinismum
Yatie@ketuharpanas
Chik Mimi
Ayu @Curlybabe
Maz @ Ilhamdapur
Nur Indah
Sesiapa yang tak dituliskan nama pun diharapkan sudi-sudikanlah mengambil bunga tu yer....tak terjangkau dah ingatan akak nak ingat semua nama.

20 comments:

  1. Selamat Hari Ulangtahun Blogger....yang pertama.....semuga terus happy berblogging...
    Sihat dan sejahtera.....:-)

    ReplyDelete
  2. Happy 1st blog anniversary kak....tahniah!! semoga terus berkongsi resepi dan cerita disini...seronok dpt kenal dgn akak w/pun dialam maya..tq juga atas ingatan...jap nk angkut bawa blk bunga cantik ni letak kat dapur saya..hehe

    ReplyDelete
  3. Cik Cek dan Nieza, angkut yer bunga yang 5 kuntum tu....

    ReplyDelete
  4. Selamat Ulang Tahun yg Pertama!! Hehe.. nak angkut gak ble x?.. mamma olyn suke la rose tu, cantikkkk sgt:D

    ReplyDelete
  5. Silakan silakan...akak berbesar hati sangat pada yang sudi mengangkut bunga tu...

    ReplyDelete
  6. alhamdulillah.. dah setahun ya.. tahniah.. teruskan berkarya secara alam maya ni.. terima kasih atas ukhwah ni dan semoga kita terus kembangkannya menjadi semakin mekar.. insyaallah..

    terima kasih gak atas bunga yg diberi.. nanti k.nor letak kat rumah k.nor ya.. :)

    ReplyDelete
  7. Silakan Kak Nor..saya suka sangat kawan2 sudi mengambilnya...

    ReplyDelete
  8. selamat ulang tahun yg pertama buat Antah Bertingkah... semoga terus berkarya ye kak... berkongsi resepi masakan dan pengalaman...

    terima kasih bunga tu nanti ita ambil ye!

    ReplyDelete
  9. Terima kasih Ita, nanti ambik ye jangan lupa...

    ReplyDelete
  10. salam kenal..happy anniversary. Tengok kawan2 dapat bunga..akak pun jelus gak, nak juga ambil bunga tu .. tq

    ReplyDelete
  11. Tahniah dan selamat ulangtahun pertama kepada blog Antan Bertingkah...moga terus rajin update dan bertingkah di dapur....Diharap juga jalinan ukhwah sesama kita akan kekal dan terus mekar...Tahniah sekali lg Antan atas ingatan...insyaAllah akak angkut bunga tu nnt eh...

    ReplyDelete
  12. Kak Syimama, silakan....bunga tu untuk semua...silalah ambik

    ReplyDelete
  13. Kak Ummi, terima kasih...nanti ambik yer bunga tu...

    ReplyDelete
  14. akak.. izah tu..saya ke? hehehe..
    la tak sangka rupanya blog akak dah setahun..
    tahniah kak antan dan semoga blog akak terus suksess.. mekasih untuk bunga yang melecun tu..

    ReplyDelete
  15. Assalamualaikum,
    Selamat Ulangtahun Pertama Blog Antan Bertingkah, moga terus sukses dan sentiasa berkongsi cerita dan pengalaman...semoga persahabatan yg terjalin akan terus berkekalan hendaknya...tq atas kiriman bunga yg cantik tuuuu....

    ReplyDelete
  16. Izah...ye lah Izah tu awaklah....ha ah akak tak link ye....

    Yatie, terima kasih...

    ReplyDelete
  17. Happy 1st blogversary to Antan Bertingkah!!
    semuga lebih success, dan teruskan perkongsian ilmu & recipe2 yang best2..insyaallah..Akak ambik bunga tu ya..thanks yus..

    ReplyDelete
  18. salam....

    tahniah dah setahun bertingkah yer.. hehee.. terima kasih jugak atas ingat nak bagi bunga tu kat mamawandiha.. nnt kita bawak balik & hias dapur kita yer... tahniah sekali lagi & sering2lah berkarya didapur maupun di blog yer...

    ReplyDelete
  19. salam ziarah..tahniah ya kak, thanks Fie dah ambik...sukanye..

    ReplyDelete
  20. tahniah kak..dah setahun bertingkah..semoga semakin rancak laa bertingkah selepas nih yer..
    tq juga sebab ada singgah di dapur sy..kdg2 x terbalas kunjungan atas kesibukan terlampau..hehe..

    semoga hubungan sesama blogger semakin erat dan dpt memberi manfaat baik kan kak.TAHNIAH sekali lagi

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails