Dozen Roses Love Note

Tuesday, April 5, 2011

Talam Peanut Butter..Tempahan

Assalamualaikum semua...

N3 hari ni tentang talam peanut butter lagi. Setelah kak antan update n3 tentang talam ni dan di link kan ke fb, kak tini kawan sekolah kak antan tempah untuk makan2 kat sekolah. Jadi inilah hasilnya...
 Masih dalam kukusan

 dah dipotong dalam kotak
 inilah rupa lapisannya...cantikkan...nak resepi klik sini....
ini pulak kek coklat kukus yang ditempah oleh pelanggan setia kek coklat kukus ni Azmar. Azmar kata anaknya buat kek ni sebagai breakfast. Tapi sayangnya Azmar mc hari ni, jadi kek tu jadi rezeki orang lain je lah... hari ni kak antan kukus baliklah nampak gayanya...

3 comments:

  1. suka sgt kuih2 talam tapi selalu tak jadi kalau buat, sedapnya kuih Antan tyg tu...

    ReplyDelete
  2. Zanafahmi
    Cubalah buat ikut resepi tu...insyaAllah jadi...

    ReplyDelete
  3. wah bagusnya kak semakin byk tempahan tu...alhamdulillah murah rezeki...:)

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails