Dozen Roses Love Note

Tuesday, April 12, 2011

Award dari Kak Noor Story of Mama

Assalamualaikum semua....

Bestnya kak antan rasa minggu ni, dapat award, poskad dan malam ni tengok ada award lagi. Seronoknya terhibur rasa hati yang agak gundah gulana ni dengan pemberian award daripada kwan2 di alam siber ni... Terima kasih ye Kak Noor Story of Mama. Respect la pada Kak Noor, baru start berblogging bulan Januari dah ada 500 follower sedangkan kak antan yang dah hampir setahun ni baru ada 100 lebih follower je. Semoga Kak Nor akan terus aktif berblogging...TQ sekali lagi...

Cantiknya bunga sejambak ni bila diletakkan kat blog...

1 comment:

  1. sudi juga amik award tu ya..terima kasih banyak2
    Ala kita sama je...x kira berapa follower..sama2 ingin berkongsi memasak dan lain2...jgn jemu terus menulis ok..

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails