Dozen Roses Love Note

Friday, April 29, 2011

Terima kasih....

Assalamualaikum semua...

Dah 3 hari rasanya tak masukkan n3 sejak n3 anniversary blog antan bertingkah hari tu. Terasa bersalah sangat sebab tak dapat nak BW blog rakan2. Badan tak berapa sihat dan tempahan pun agak banyak. Bila menagadap komputer je kepala terasa berat. Sebelum menyiapkan tempahan terpaksa makan ubat dulu. Anyway terima kasih pada rakan2 yang sudi gantung bunga kak antan kat dapur memasing ye...pada yang belum ambik tu tetap dipersilakan. Terima kasih diucapkan pada Kak Nor @ Secubit Garam dan Kak Noor @ Story of Mama kerana kirimkan akak kad yang cantik ni ye.....
Kad daripada Kak Nor @ Secubit Garam
Kad daripada Kak Noorsafone. Terima kasih ye kakak-kakakku. Semoga persahabatan ini kekal selamanya....

No comments:

Post a Comment

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails