Dozen Roses Love Note

Friday, June 7, 2013

Page Antan Bertingkah


Assalamualaikum semua....

Lamanya tak menulis di blog kesayangan ni....
Apa khabar semuanya ye.... akak alhamdulillah sihat.
Ke mana cuti sekolah? dah nak habis dah cuti pun.. akak sempat jugak balik ke Alor Setar.. nanti akak buat n3 ye tentang tu..( itupun kalau tahap kerajinan agak tinggi )
Memasak? Memasak juga, tapi virus M yang menyerang kuat betul... malas benor nak upload gambar kat blog...
Sebenarnya banyak peristiwa yang berlaku sejak kebelakangan ni... hp akak kena curi, tapi alhamdulillah pencurinya dah dapat ditangkap, cuma doakan ye, dia kotakan janji untuk membayar atau menggantikannya.
Lap top akak pun rosak, inipun pinjam hubby punya lap top. Tab pulak chargernya rosak... dugaan semuanya kan... yang penting sentiasa bersyukur dengan apa yang dinikmati...
 Tapi buat pengetahuan semua, gambar-gambar tempahan yang akak terima akak upload kan di page FB Antan Bertingkah.
Dah lebih kurang dua bulan page ni diwujudkan... senang-senang jemputlah ke sana ye... sudi-sudikanlah jari tu untuk 'like' page akak...Linknya akak dah letakkan di sebelah.
Senang sikit masukkan di page berbanding di blog... hehehe... ayat membangaulah tu...
Nanti akak cuba merajinkan diri update kat blog yer...
Sampai ketemu lagi... Assalamualaikum...

2 comments:

  1. Salam Kak Yus,mcm2 dugaan akak ya?payah gak klu HP hilang ya...tambah2 sim card tu byk no tel yg ptg2 kita simpan.InsyaAllah atie akan brkunjung ke laman FB akak...tgguuuuu :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Saya ingin berbagi cerita kepada anda bahwa saya ini IBU PUSPITA seorang TKI dari malaysia dan secara tidak sengaja saya buka internet dan saya melihat komentar ibu hayati yg dari honkong tentan MBAH KABOIREN yg telah membantu dia menjadi sukses dan akhirnya juga saya mencoba menghubungi beliau dan alhamdulillah beliau mau membantu saya untuk memberikan nomor toto 6D dan alhamdulillah itu betul-betul terbukti tembus,kini saya sangat berterimakasih banyak kepada MBAH KABOIRENG dan jika anda ingin seperti saya silahkan hubungi MBAH KABOIRENG di 085-260-482-111,saya juga tidak lupa mengucap syukur kepada ALLAH karna melalui MBAH KABOIRENG saya juga sudah bisa sesukses ini dan jangan mudah percaya kepada MBAH yg lain selain MBAH KABOIRENG karna saya juga pernah mengalami yg namanya dibohongin sama para normal yg lain,ini bukan rekayasa dari saya melainkan ini kisah nyata dari seorang TKI,jangan ada percaya klau ada yg memakai pesan ini klau bukan atas nama saya krna itu cuma bohan dan ini resmi saya yg menulis.Untuk yg punya rum erimakasih atas tumpangannya. KLIK _ GHOB _ 2D 3D _ 4D _ 6D _ DISINI












      Saya ingin berbagi cerita kepada anda bahwa saya ini IBU PUSPITA seorang TKI dari malaysia dan secara tidak sengaja saya buka internet dan saya melihat komentar ibu hayati yg dari honkong tentan MBAH KABOIREN yg telah membantu dia menjadi sukses dan akhirnya juga saya mencoba menghubungi beliau dan alhamdulillah beliau mau membantu saya untuk memberikan nomor toto 6D dan alhamdulillah itu betul-betul terbukti tembus,kini saya sangat berterimakasih banyak kepada MBAH KABOIRENG dan jika anda ingin seperti saya silahkan hubungi MBAH KABOIRENG di 085-260-482-111,saya juga tidak lupa mengucap syukur kepada ALLAH karna melalui MBAH KABOIRENG saya juga sudah bisa sesukses ini dan jangan mudah percaya kepada MBAH yg lain selain MBAH KABOIRENG karna saya juga pernah mengalami yg namanya dibohongin sama para normal yg lain,ini bukan rekayasa dari saya melainkan ini kisah nyata dari seorang TKI,janan ada percaya klau ada yg memakai pesan ini klau bukan atas nama saya krna itu cuma bohon dan ini resmi saya yg menulis.Untuk yg punya rum erimakasih atas tumpangannya. KLIK _ GHOB _ 2D 3D _ 4D _ 6D _ DISINI

      Delete

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails