Dozen Roses Love Note

Saturday, July 3, 2010

Cheese Cake lagi.....

Cheese cake kali ni ditempah oleh Kak Tini setelah melihat kek Zawiyah hanya untuk makan-makan


sengaja tukarkan strawberry dengan fresh cherry
p/s : bila pertama kali cik antan terjumpa fresh cherry ni di Giant ingatan cik antan terus terimbau kepada kawan cik antan di Kuantan, Zainuriah. Masa tahun 2007 kecoh jgk kami kawan2nya kerana dia mengidam nak makan ceri ni semasa dia mengandungkan anak keduanya. Alhamdulillah di saat-saat akhir sebelum dia bersalin dapat juga dia makan ceri ni. Kalau tak meleleh air liur adik Adeeba. Selepas cik antan terjumpa ceri ni di Giant, cik antan terus menelefonnya, dan dia kata kat Giant di Kuantan pun dah selalu ada sekarang ni.

No comments:

Post a Comment

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails