Dozen Roses Love Note

Sunday, January 29, 2012

Happy birthday..

Assalamualaikum semua....

Lama rasanya tak bersiaran kat blog ni... sebenarnya selalu jgk bw, tapi melalui hp je... kadang2 tu malas nak berebut komputer ni dengan anak2. Cuti sekolah sempena CNY ni semua ada kat rumah... tapi petang ni dah sunyi... along dah balik asrama, Aqil dan Awan dan ikut abahnya balik ke Kuantan... sunyi sangat rasanya...
 Sebenarnya saja jer nak menempek ciskek ni kat sini... tempahannya dah lama, dah lebih seminggu. Tempahan ni akak hantar hari Jumaat lepas sebelum cuti CNY, ditempah oleh Sal... sebenarnya sebelum ciskek ni banyak jugak tempahan lain yang akak siapkan... tapi bila mood dah selalu hilang ni, nak ambik gambar pun kadang2 malas... hantar je lah... 

Masa cuti CNY hari tu sebenarnya akak balik ke Mentakab sebab nak diadakan tahlil untuk arwah MIL akak, hari Sabtu tu terpaksa akak drive sendiri ke Mentakab, sebabnya jadual suami akak yang terlalu padat sampai tak sempat nak balik Kajang jemput kami, akhirnya kami jumpa kat Mentakab jer... balik hari Sabtu tu memang memenatkan... perjalanan yang sepatunya boleh sampai dalam masa 2 jam dah jadi 4 jam... letihnya rasa memandu, tapi apakan daya... selagi kami terpisah... itulah yang terpaksa dihadapi...
Lepas kenduri hari Ahad, Isnin tu akak terus ikut suami ke Kuantan... akak sekeluarga kat sana hinggalah Jumaat petang, baru bertolak balik ke Kajang... seronok rasanya, seminggu dapat berkumpul bersama-sama keluarga semula... tapi petang ni, kalau diikutkan hati.....

No comments:

Post a Comment

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails