Dozen Roses Love Note

Thursday, May 17, 2012

Guru Dihormati Murid Disayangi...

Assalamualaikum semua.....

Lama betul tak update blog ni.... malas sangat2... Dah banyak gambar2 terperap kat dalam hp... Pagi ni cuba jugak masukkan satu dulu... kalau rajin, masukkan lagi selepas ni, kalau tak.... tau taulah bila pulak...
Haaa.... baca tajuk kat atas bukan sempena hari guru semalam ye... itu sebenarnya tema yang pengetua minta kami semua amalkan untk bulan Mei....
 Jadi hari ni masukkan gambar kek yang ditempah oleh Mahani minggu lepas. Sebenarnya Mahani sekarang ni sedang cuti bersalin, dia sms akak order kek ni untuk pelajar2 kelasnya yang mula menduduki peperiksaan pertengahan tahun minggu lepas. Kalau tak silap akak sebelum tu anak2 murid dia ni ke rumah melawat Mahani dan baby....
Yang dalam kotak2 dan bekas plastik tu creampuff yang juga ditempah Mahani untuk cikgu2 yang menolongnya mengambil alih subjek dan kelasnya sepanjang dia bercuti.... jadi betul la kan... guru dihormati, murid disayangi....

No comments:

Post a Comment

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails