Dozen Roses Love Note

Monday, September 17, 2012

Yang Lepas-lepas...

Assalamualaikum semua...
Pasti semuanya sedang bergembira bercuti bersama-sama keluarga... Akak pun alhamdulillah dapatlah berkumpul sekeluarga sebab along pun balik bercuti.... Dah lama akak tak mengemas kat blog ni... sibuk dan malas pun ada... Jadi hari ni masukkan tempahan yang dah lepas.... rasa-rasanya dalam dua minggu ni kot....
Birthday cake tempahan Syuhada, sempena birthday anak kesayangan.... 
 Talam-talam ni pulak tempahan Kak Wan dan Kak Jasimah
 Talam Skoteng... tempahan Faz dan cikgu-cikgu kat sekolah
 CMC tempahan Teh Azhua untuk birthday anaknya Azrin yang sama tadika dengan Awan....
 Talam Suji dan Seri Muka... juga tempahan Teh Azhua n the gang untuk pot luck pagi Jumaat lepas
 Talam Skoteng dan Seri Muka
 sebenarnya Sarihat nakkan separuh-separuh.... yang selebihnya pasti habis jugak....
 RVC... tempahan Asfarida Sabtu lepas
 CMC tempahan Siti Rosnah semalam
Siti menempah bersekali dengan Talam Suji...
Terima kasih semua....

2 comments:

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails