Dozen Roses Love Note

Wednesday, November 23, 2011

Ke Port Dickson

Assalamualaikum semua...

Isnin baru2 ni, akak dan anak2 ikut suami yang berkursus di PD. Walaupun dua hari satu malam jer, tapi cukuplah untuk membuatkan anak-anak bergembira.
 Suka sangat anak2 akak bila dapat mandi kat kolam, terutama yang kecik2 tu..
 along
 angah
 ateh
 Aqil@acik
 Awan
 Pemandangan sebelah petang di pantai PD
 Pemandangan dari bilik 702 Corus Paradise Resot



Sejurus sebelum bergerak pulang...

8 comments:

  1. salam kak.. seronok cuti2 macam ni.. anak2 pun happy bila cuti sekolah...

    ReplyDelete
  2. Bila budak2 dah mula bercuti...depa pon boring gak dok kat umah jer kan?.mmg best g PD ni,pernah sampai tp anak2 lom pernah g lagi.

    ReplyDelete
  3. menarik tgk gambar percutian akak ni....cantiknya PD lama tak kesana:)

    ReplyDelete
  4. Ita,anak2 memang suka sebab tu lah bila suami offer, akak terus setuju jer...

    ReplyDelete
  5. Atie,nanti bolehlah bawa anak2 pergi..

    ReplyDelete
  6. Nieza, memang cantik pantai PD dari Corus Paradise, bila balik Malaysia nanti bolehlah pergi dengan suami..

    ReplyDelete
  7. dah ada dah cerita utk tahun depan bila masuk sekolah...itu anak2 punya tajuk bila sekolah dah dibuka thn dpn..

    ReplyDelete
  8. Betul tu Ucu... angah pernah dapat markah tinggi untuk karangan sebab dia tulis pengalaman dia tolong wannya jual buah langsat kat pasar malam...

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails