Dozen Roses Love Note

Monday, November 21, 2011

Untuk Calon UPSR

Assalamualaikum semua....

Alhamdulillah cuti sekolah dah bermula, walaupun tidak semua kerja kat sekolah dah settle.. nanti esok lusa kenalah ke sekolah lagi selesaikan semua...
17 November lepas result UPSR diumumkan, akak tahun ni relax setahun setelah 2 tahun berturut anak2 ambik UPSR, dan untuk tarikh tu akak menerima tempahan 10 biji kek... mula2 tu terkejut jugak..tapi akak cuba jugak siapkan dan alhamdulillah... inilah hasilnya..
 4 kg yang pertama siap..
 4 kg yang kedua... deconya semua simple je... 8 kg ni untuk 8 kelas student Tahun 6 yang menduduki UPSR tahun ni...
 Yang siap dalam kotak
2 kg cheesecake ni pulak untuk cikgu2 dan staf pejabat...
Terima kasih ye cikgu Norliza dan SK Taman Jasmin...

4 comments:

  1. Cikgu2 SK Taman Jasmin bermurah hati, tp ktnya duit bdk2 jgk untung jualan katanya.

    ReplyDelete
  2. wahh hebatnya akak boleh buat sampai 10 biji tu kalau saya maunya pengsan...hehe

    ReplyDelete
  3. Taklah Nieza... 2 jenis je... jadi taklah remeh sangat... kalau lain2 jenis, itu yang susah..

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails