Dozen Roses Love Note

Sunday, October 24, 2010

Hari Kokurikulum 2010


Semalam 23 Oktober sekolah cik antan adakan Hari Anugerah Kokurikulum, dari malam sebelumnya cik antan dah caj bateri kamera, nak ambil gambar apa2 yang patut, tapi akhirnya cik antan kena ganti mc yang tak de suara, jadi gambar ni jelah yang dapat cik antan ambik dari atas pentas. Taekwando, bagus jugak cik antan tgk demo diorang ni. Sebenarnya along dgn angah pun masuk taekwando masa di Kuantan dulu, dah sampai tali pinggang biru pun, tapi bila sampai di Kajang semuanya terkubur. Along sekarang sejak masuk STJ ni join balik taekwando dan semalam sepatutnya ada ujian untuk tali pinggang, tapi tak larat la pulak cik antan nak hantar ke Seremban. Sekolah tak sediakan transport sebab kebetulan ujiannya jatuh pada minggu balik bermalam. Lain kalilah long, tapi kesiannya Along kena mula balik daripada tali pinggang putih sebab ada patern yang dia dah lupa... Apo nak dikato....

No comments:

Post a Comment

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails