Dozen Roses Love Note

Monday, September 26, 2011

Rumah Terbuka Perdana SMK Jalan Bukit

Assalamualaikum semua...

Masukkan n3 kedua tentang Majlis Rumah Terbuka Perdana sekolah akak yang julung-julung kalinya diadakan. Rumah Terbuka ni telah diadakan pada 24 September lepas... meriah sunnguh...
 Masing-masing sibuk menghias gerai masing-masing... sebab dipertandingkan...
 sempat lagi posing...


 Ini gerai kumpulan akak... menunya nasi kerabu...

 Gerai air panas
 Gerai buah-buahan
 Gerai sate, ketupat dan rendang
 Gerai laksa... sebenarnya ada banyak lagi gerai, tapi akak tak sempat nak pusing2 ambik gambar... Rakan akak KPY @ Ketuhar Panas Yatie juga khabarnya tak tidur malam menyiapkan juadah untuk gerainya yang menyajikan pelbagai jenis kuih-muih dan Talam Sagu Durian yang disajikannya mendapat pujian semua, termasuk pengetua akak Puan Latifah.
 Ahli kumpulan akak, muka kenyang ke letih....
 Bekas2 guru yang telah berpindah dan bersara juga turut dijemput untuk memeriahkan majlis...
 Barisan quater master yang banyak membantu banhagian peralatan...
Hai....anak sapa lah ni....

P/S: Secara keseluruhannya, pada pendapat akak, majlis ni memang berjaya, pasti semuanya berpuas hati... dan sudah tentulah akan dijadikan acara tahunan... dan tahun hadapan... mungkin akak tidak akan bersama-sama menjayakannya...

3 comments:

  1. Sebabnya tahun depan. insyaAllah dah tukar ke Kuantan...:)

    ReplyDelete
  2. Assalammualaikum kak Antan, apa khabar kak?bestnyer ada open house tu...mcm-mcm menu ada tu...:)

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails