Dozen Roses Love Note

Tuesday, September 20, 2011

Tempahan Tat

Assalamualaikum semua....

Semalam masukkan gambar2 tat kat bawah ni, malam ni barulah nak masukkan cerita-ceritinya... tapi tiba2 jer dah bertukar ye dashboard utk blog, dahlah akak ni jenis yang terkial2.... terkejut jgk sekejap...
Ini gambar tat nenas yang diminta oleh Kak Suhaibah... akak ni tak berapa pandai buat tat... Kak Su cakap Kak Su nak tat terdedah tak nak tat gulung... terkekeh2 kami gelak... tat terdedah pulak dipanggilnya....
Puas akak mencari resepi yang berkenan di hati, akhirnya akak mencuba resepi Kak Anymz setelah membacanya di blog Izah..... sesiapa yang nak mencuba bolehlah ke blog Izah Muffin Lover atau ke blog Kak Anymz.... terima kasih bebanyak ye Kak Anymz, memang sedap tat akak ni...
Kak Su pun sangat berpuas hati....
Ini pulak kek butter yang juga ditempah oleh Kak Su, anak-anak Kak Su request nak kek yang disaluti dengan chocolate rice...

P/S : Tengah hari tadi akak ada meeting kurikulum... habis je meeting suami akak call kata ada masalah besar.... katanya dia kena tukar ke Kuantan.... akak tak terkata.... pindah lagi.... namun akak pasti Allah pasti merencanakan yang terbaik buat hamba-hambanya.... bersyukur dan redalah...

No comments:

Post a Comment

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails