Dozen Roses Love Note

Monday, September 19, 2011

Tempahan untuk hari Jumaat

Assalamualaikum semua...

Masukkan n3 tempahan untuk hari Jumaat, ini yang dikatakan tak cukup tangan rasanya dan tak cukup masa pun nak tidur...
 100 pcs cream puff tempahan Kak Endon bersama-sama dengan
 Agar-agar ni.....
 80 pcs cp ditempah oleh Kak Liza
 Talam Tokyo yang berlubang kali ni ditempah oleh Kamaliza...
 Kek karot, ditempah oleh Cikgu Salmah, kalau tak silap akak, cikgu SMK Taman Jasmin 2


 Kek kahwin kat atas tu ditempah oleh Ustazah Nazuha untuk adiknya...
 50 pcs cp dan tepung talam tempahan Kak Zu
dan akhirnya 2 kg blueberry cheese cake ditempah oleh Khazlita dari pejabat suami akak....
Selesai semua ni barulah akak boleh berehat..... penat tak terkira... namun terima kasih atas sokongan semua...

4 comments:

  1. Alhamdulillah Ayu... rezeki tu kurniaan Allah... perlu sentiasa bersyukur...

    ReplyDelete
  2. byknyer tempahan..rezeki bulan syawal..semoga bisnes lebih maju lagi..!

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails