Dozen Roses Love Note

Thursday, December 22, 2011

Kenal rupanya.....

Assalamualaikum semua...

Malam ni akak masukkan n3 tentang tempahan talam yang kalerful pada Ahad lepas... Malam ni rasanya ada mood sikit nak update blog. fikiran dan perasaan akak sedikit tenang, berbanding hari2 sebelum ni... sebabnya... tadi akak ke sekolah ada taklimat tentang SBPA, ramai kawan2 akak yang suka hati sebab akak tak bertukar... jadi akak rasa, akak mungkin masih diperlukan di sini untuk menggembirakan kawan-kawan...
 Berbalik pada tempahan talam tadi, Ahad lepas akak siapkan 7 kotak talam....
 4 talam yang pelbagai warna ni, tempahannya akak terima daripada Pathma... akak terima tempahan ni 4 @ 5 hari sebelum, terkejut jugak akak dan bila akak hantar ke rumahnya pada hari Ahad rupanya Pathma ni cikgu kat SMK Taman Jasmin dan kami pernah mengawas PMR bersama pada tahun 2009... jadi kenal rupanya...
3 talam kat bawah ni pulak, 2 seri muka dan satu talam tokyo ni  ditempah oleh Kak Jam bagi pihak kawannya... terima kasih ye.... harap semuanya berpuas hati...

2 comments:

  1. Berseri kuih talam..bila dah byk kaler tuuu...:)

    ReplyDelete
  2. Itulah... bila dah macam2 kaler cantik jadinya... kaler kuning jer takde...

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails