Dozen Roses Love Note

Saturday, October 8, 2011

Merai dan yang dirai....

Assalamualaikum semua...

N3 kedua hari ini... sebab weekend kali ni agak free kan... 
Koleh kacang ni tempahan Fadhillah sebab katanya suaminya suka makan... dia nak separuh je...
Yang kat atas ni, suami akak bawa ke pejabat... ada mihun, talam keladi..
dan separuh lagi koleh kacang tadi... sebenarnya ada pot luck kat pejabat suami akak... sebabnya untuk meraikan dia lah... semalam kan last day dia kat Putrajaya... esok dah nak ke Kuantan... minggu depan dah start bertugas kat sana... huhuhu.. tinggalkan kami kat sini buat smentara waktu kan...
Mihun ni pulak akak bawa ke sekolah.... sebab sekolah akak pun ada pot luck juga sempena ada GSTT yang dah habis tempoh mengajar.... tapi....yang musykilnya.... akak tak nampak pulak dia semalam.... jadi jawabnya.... kami je lah yang makan... hihihi..

No comments:

Post a Comment

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails