Dozen Roses Love Note

Wednesday, October 5, 2011

Cheese Tart

Assalamualaikum semua...

Dah dua tiga hari tak updatekan blog sejak balik dari Mentakab Ahad lepas.....Alhamdulillah khabarnya hari ni mak mertua akak dah boleh keluar hospital. Tak lah anak2nya susah hati sangat kan...
 Blueberry cheese tart ni sebenarnya ditempah Sabtu lepas. Sebaik menghantar kami pun terus bertolak balik ke Mentakab. Nak resepi boleh klik sini
 Giant cheese tart ni sebenarnya akak buat malam tadi... lebihan daripada yang hari Sabtu tu, kalau tak dihabiskan nanti berbuang je kan.... ni dah kes malaslah ni...
Koleh kacang tempahan Zawiyah, yang dikorbankan di sekolah tadi....

1 comment:

  1. cantiknya cis tat akak...yg besar tu kalau makan sorang tuh kenyang tak hengat tuh...

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails