Dozen Roses Love Note

Tuesday, July 5, 2011

Apam Dot ABC untuk Along

Assalamualaikum semua...

Teruk betul internet kat rumah akak ni... betul2 menguji.... ingat semalam nak masukkan n3 ni, tapi langsung tak boleh nak online.
Sebenarnya apam ni akak buat untuk along sebab dia datang kat Putra Jaya Ahad lepas.
Akak buat 2 versi, dot2 dan ABC, patutnya untuk Aqil atau Awan sesuai lah kan...

 
Diorang berempat masa kat PICC
Bertiga
Inilah sebabnya along ke PICC, Finale Wind Orchestra. Along memang aktif dalam orkestra,cuma sekolah dia tak dapat masuk final. Kalau masih ingat tentang dilema akak dulu, along nak ke Aceh tu memang atas tiket orkestra ni.
muka boring...

Nampak dari jauh along dok mengagihkan apam2 tu dengan kawan2 dia
Sebenarnya kami tak tunggu pun sampai pertandingan mula, sebab tempat tak cukup. Bila dah kena gerak dari tempat duduk tu, kami pun dah malas nak tunggu, sebab kalau nak tunggu kena duduk terpisah, susah pulak nak control budak2 ni... lagipun tujuan utama memang nak jumpa along je.... 

1 comment:

  1. hari tu miza wat apam dot dot ni mieza biar anak2 yg deco...depa buat smiley...tp buat alphabet ni mmg kreatif kan kak yus..

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails