Dozen Roses Love Note

Saturday, July 2, 2011

Demam....

Assalamualaikum semua.....

Hari ni baru dapat nak update blog. Minggu yang betul-betul sibuk. Hari ni baru selesai sukan tahunan sekolah akak dan juga turut diadakan Larian 1M1S tadi. 
 Demam cream puff pun menjadi2 minggu ni... sampai akak pun dah rasa nak demam sekarang ni...
 Ni tempahan daripada Kak Zaharah untuk hari Rabu..
 Apam dot2, ditempah oleh Ustazah Nazuha, sengaja akak buat lebih untuk hubby akak bawa ke pejabat, akak dan anak2 bawa ke sekolah.

 100 pcs cp yang ditempah oleh Kak Milah pada hari Jumaat untuk dibawa balik ke kampung.

 20 pcs cistat dan 200 cp kat atas dan bawah ni tempahan untuk hari ini... terima kasih pada semua yang menempah ye... harap semunya berpuas hati...

2 comments:

  1. rajinnya akak...dalam keje pon sempat lagi terima tempahan kuih...sy yg bujang ni pon tak sanggup...

    ReplyDelete
  2. Suka2 jer ni... selagi terdaya dan termampu... kalau dah tak larat nanti... semuanya tolak tepilah rasanya...

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails