Dozen Roses Love Note

Wednesday, June 29, 2011

Orang lain dah lama...

Assalamualaikum semua....

Susah betul nak upload gambar dua tiga hari ni.... lambat bebenor.... dah tu dia macam hang jer....
Asalnya nak masukkan 3 keping gambar.... last2nya dah fed up 2 pun cukup lah....
Orang lain dah lama kan buat stampku ni, akak baru dapat. Itupun pesan dengan orang sebab masa wakil Pos Malaysia datang sekolah akak, akak kebetulannya ada bengkel kat luar.... dah le tak ada gambar yang menarik. Eloknya buatlah gambar satu family kan... tapi tak de yang sesuai....
Ada gambar diorang bertiga jer.... mau kecik hati angah dengan Aqil... tapi apakan daya.... dah ajak hubby akak ambik gambar satu family sebab hajat hati nak tempah lagi stamp ni.... buat kenang-kenangan setem sendiri kan.....

2 comments:

  1. Kak Yus, mieza tatau pun ada stamp family ye? kena bw gambar gi post ofis ye? waaaa sukaaaaa! nak wat juga laaaaa :)

    ReplyDelete
  2. Phentermine...

    PhentermineHome.com will help you get your curvy figure back with the best deals available on the weight loss drug Phentermine, which will help you in slimming without the need of starving yourself or by without going under the painful procedure of surgery...

    http://www.PhentermineHome.com/

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails