Dozen Roses Love Note

Tuesday, November 30, 2010

Terkenang semasa dulu...

Sebenarnya dah lama dah cerita ni, dah lebih 2 bulan, cik antan pun tak tau kenapalah dulu terlupa nak masukkan, tapi tak pe walaupun dah lama tapi masih segar dalam ingatan cik antan dan kami semua.

Ini sebenarnya event reunion sekolah cik antan dulu, dibuat selepas aidil fitri dulu 12 September di WNS Homestay, Alor Setar. Reunion ni dianjurkan senior kami untuk menemukan semua badge yang pernah belajar kat Jenan atau SMSAH sekolah tercinta kami. Untuk badge cik antan yang dapat datang cuma 8 orang, tapi tak semua yang ada dalam gambar....

Azhar yang datang dengan anak dan isterinya....

Yang berdiri kat belakang tu Halim, sori ye Halim, kami semua tertukar kau dengan Zamani..faham-fahamlah dah lebih 20 tahun tak jumpa.....

ni cik antan dengan junior2 cik antan...

Zli dgn K A, senyuman yang masih seperti dulu, K A pun datang dengan keluarga, yang tak ada dalam gambar Haliza, sori ye... kami terpegun dengan keayuan Haliza tetap maintain macam dulu....

p/s : Sesungguhnya kenangan bersekolah dan membesar di Jenan, meniti hari-hari bergelar remaja bersama-sama kawan akan tetap dikenang hingga akhir hayat. Di sinilah ku kenal erti kasih makna sayang...kawan-kawanku yang kusayang, mengenali dan mengingati kenangan bersama-sama kalian membuatkan aku bahagia...

No comments:

Post a Comment

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails