Dozen Roses Love Note

Saturday, March 5, 2011

Minggu Talam Tokyo

Assalamualaikum semua...

Talam Tokyo lagi......
 Talam Tokyo ketiga kak antan kukus untuk minggu ni. Alhamdulillah.
Kali ni ditempah oleh Kak Azlina Nee. Terima kasih Kak Ina....
Sesiapa nak resepi boleh terus ke blog Maz Ilham Dapur ye... TQ Maz

3 comments:

  1. assalam kak...wah bz yer kak...alhamdulillah rezeki tu...nampak kemas jer tgk kuih akak buat ni...kalau dkt teringin gak nak tempah..hehe

    ReplyDelete
  2. kak..klu talam tokyo tu rspi dri blog kita..klu bleh kak link trus ye rspinya..mana thu kut2 ada pngnjung lain nk cba buat jgk kan..harap kak xkisah ye..suke tgk tmphan kak sntiasa ada..alhmdulillah rzki..

    ReplyDelete
  3. Sorry ye Maz, akak dah link kan dah...

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails