Dozen Roses Love Note

Saturday, May 21, 2011

Happy Birthday Sofea

Assalamualaikum semua...

N3 kedua hari ni tentang kek yang baru je diambik tadi.
 Blueberry Cheesecake yang diode oleh Linda cikgu SMK Taman Jasmin 2 dan jiran akak. Ini tempahan kedua daripada Linda selepas dia menempah muffin hari tu. Cheesecake untuk anak buahnya Sofea yang tinggal dengannya....
Harapnya Sofea suka...Happy Birthday Sofea... semoga menjadi anak yang solehah dan membahagiakan semua orang....

4 comments:

  1. assalamualaikum

    bestnya dapat kenal geng2 masak2.

    ayu minta izin boh url blog kamu dalam bloglist ayu ya

    ReplyDelete
  2. Silakan Ayu...nanti akak pun nak link kan blog ayu ye...

    ReplyDelete
  3. Silakan Nuwairani, jangan malu2 ye...

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails