Dozen Roses Love Note

Saturday, May 14, 2011

Kek Ais Krim dan Blueberry Cheese Cake

Assalamualaikum semua...

N3 sebelum masuk tidur, sebenarnya nak cuba try...blogger ni dah ok ke tak...terbukti dah ok lah ye....upload gambar pun kejap jer....Sebenarnya kak antan baru balik dari rumah Kak Ani, baby sitter anak-anak akak. Dia buat makan-makan malam ni sempena sambutan hari jadi anak bongsunya dan sambutan hari ibu...
 Jadi inilah kek ais krim untuk Abby anak bongsunya yang menyambut hari jadi yang ke-15. Kek ni diode dari Baskin Robin....memang sedap...tapi bagi akak tak berapa sesuai bagi golongan yang berumur, bagi budak2 oklah.....sebabnya manis sesangat.....
Ini pulak untuk ibu-ibu, Blueberry Cheese Cake, rasanya Kak Ani ode dari Secret Recipe.

2 comments:

  1. Assallamualaikum kak Antan..

    Selamat hari guru yer...

    ReplyDelete
  2. Waalaikumsalam Naz...
    Terima kasih...

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails