Dozen Roses Love Note

Sunday, May 1, 2011

Terima kasih Fie dan Saza Haiza

Assalamualaikum semua...

Harap semuanya sihat ye cuti2 ni. Selamat menyambut Hari Pekerja bagi yang bekerja. Bagi kawan2 kak antan yang suri rumah tu boleh kot apply cuti untuk hari ni atau esok..hehehe...Sebenarnya semalam kak antan sekeluarga balik Mentakab, SIL kak antan nak jemput MIL kak antan ke Klang, jadi kami pun diajak balik untuk memeriahkan suasana sebab tau lah kan kami kan ramai. Hari ni dah balik Kajang sebab esok dah nak ke Pilah hantar along pulak...
Sambil2 menyiapkan tempahan untuk esok, teringat pulak tak gantung lagi award-award ni. Pertamanya daripada Fie, untuk kawan2 yang join segmen Jom Berkenalan.
Yang kedua jugak daripada Fie, untuk follower2nya...terima kasih yer Fie...semoga Fie juga terus rajin berblog dengan resepi2 baru...
Yang ketiga pulak award daripada Saza Haiza, juga untuk follower2nya...terimakasih ye Saza, semoga terus aktif dengan petua2 baru. Dan untuk kedua2nya semoga persahabatan ini terus kekal selamanya....

2 comments:

  1. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  2. Sama2 k.yus Ada pluang nnti,saya ambl pula hadiah drp k.yus

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails