Dozen Roses Love Note

Saturday, May 28, 2011

Selamat Hari Guru dan Selamat Bercuti

Assalamualaikum semua...

N3 pagi2, cuba masukkan awal2 sebab internet kat rumah akak ni ikut suka dia jer nak pejam ke nak celik... tak tau nape.... modem dah nak rosak kot... lampu DSL tu selalu jer berkelip2. Gambar2 kat bawah ni sepanjang sambutan hari guru kat sekolah akak semalam... tak lah dimasukkan semua gambarnya.... 
 muka terkejut jer kan....
 acara berbalas pantun main2 dengan budak2...dua-dua menang...
 masa jamuan kat Equatorial Bangi dengan Kak Tinie
ibu2 semuanya dah kenyang ni....

Selamat bercuti untuk semua rakan pendidik, ibu2 pun bercuti sekejap jugak daripada rutin menyiapkan anak2 ke sekolah kan... akak rasa macam tak cuti jer ni... kelas tambahan on, paper exam banyaknya nak diperiksa, fail2 yang perlu dihantar belum siap... tolong.....ada ke sape2 nak tolong...

2 comments:

  1. sedondon tema biru ke..selamat bercuti..bestnya.

    ReplyDelete
  2. Ha ah Kak Syima... temanya biru..cuma saya yang lain sikit...lebih ke purple..

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails