Dozen Roses Love Note

Sunday, February 13, 2011

Bihun Goreng Putih

Assalamualaikum semua....
Dah breakfast? Selamat berhujung minggu ye... mesti ramai yang keluar jalan2 hari ni.. kak antan? huhuhu lepas lunch hari ni hubby nak bertolak ke Kuantan sebab esok dia ada kerja kat sana.. tinggal sorang lagilah dengan anak2.. apa nak buat dak khereja dia cam tu kan...
Pagi ni untuk breakfast kak antan goreng bihun singapore ni. Semalam tengok kat rumah Sheila, jadi pagi ni kak antan goreng jugak lah walaupun bahan2nya tak berapa cukup. Karot tak de, tapi kak antan letak je lah apa yang ada. Jadi hasilnya bihun goreng putih yang dimasukkan lada hitam, ayam, sotong dan batang saleri...ok lah kan...

2 comments:

  1. Salam kenal KakAntan & maceh singgah blog Along (silap2 Along lebih tua kot). Alang2 baru kenal, hidangkan ler sepinggan mihun & secawan kopi...hehe.

    ReplyDelete
  2. Boleh2..nanti saya hidangkan...t kasih jgk sudi kunjung balas blog saya ni...

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails