Dozen Roses Love Note

Saturday, February 5, 2011

Kek Birthday Along

Assalamualaikum semua...
Birthday kek along.... kak antan bakar sehari sebelum CNY jugak dan deconya pagi Khamis sebelum balik ke Mentakab... nak cepat itu yang ala2 kadar je tu... ok lah kan along... sorry ibu tak sempat nak buat cantik2
sepatutnya Happy Belated Birthday Along, tapi dah tersilap.. ok lah tu...
ni pulak Talam Tokyo
dan Talam Keladi...., frust betul air menitik jugak kat atasnya... kedua2 talam ni ditempah oleh Ita sebab ada saudaranya dari Sabah nak bertandang... harap semuanya berpuas hati... kak antan ni menalam ikut resepi je... tak pernah masuk kelas.... apa2 yang kurang harap dimaafkan...

No comments:

Post a Comment

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails