Dozen Roses Love Note

Saturday, February 12, 2011

Kelas Lagi....

Assalamualaikum semua....
Dah malam2 ni baru boleh masukkan N3, itupun bukan tentang apa yang dimasak hari ni, tapi tentang aktiviti kak antan hari ni... Pagi2 tadi dah ke sekolah ada satu perjumpaan antara pihak sekolah dengan ibu bapa pelajar yang perlu dimasukkan ke kelas intervensi iaitu pelajar yang masih tidak tahu membaca dan menulis. Tapi yang menyedihkan, daripada 67 orang pelajar yang terlibat, hanya 4 keluarga sahaja yang datang..jadi jawabnya lebih ramai guru daripada ibu bapa. Apa nak dikata... siapa yang nak disalahkan... sekolah cuba melaksanakan pelbagai program untuk membantu, tapi kami amat sukar untuk mendapat kerjasama daripada ibu bapa.
Kak antan balik ke rumah pun dah pukul 1 tengah hari, jadi selepas zohor kak antan terus ke Bangi kerana nak ikut kelas Continental Cake...walaupun kak antan dah pernah mengikuti kelas ni dulu, apa salahnya menambahkan ilmu kan, tambahan pula daripada guru2 yang berbeza, pasti berlainan caranya...kat atas ni kek tiramitsu...
Ini pulak chef Azimah sedang menuang chocolate ganache ke atas kek Banana Bagatelle
Ini pulak kek karot..rupanya akak tak ambil gambar kek yang dah siap di sapu cream frosting...
Inilah rupa kek tiramitsu yang dah siap dipotong...yummy...

No comments:

Post a Comment

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails