Dozen Roses Love Note

Friday, February 25, 2011

Puding Roti


Assalamualaikum semua.....
Dah 2 atau 3 hari tak update blog...walaupun badan terasa letih ni masukkan jugaklah n3 puding roti ni. Petang tadi kak antan ke Pilah jemput along. Hubby akak ke Perak, jadi akak lah yang terpaksa menjemputnya... 
Sebenarnya puding roti ni kak antan buat untuk pot luck tadi. Pagi tadi kat sekolah akak diadakan ceramah Maulidur Rasul, lepas tu kami buat pot luck sikit, jadi itulah yang kak antan bakarkan puding roti ni. Nampak rupa dalam gambar ni macam telur dadar lah pulak kan...Sesiapa yang nak resepi bolehlah klik kat Puding Roti Sos Kastard kat popular post ye....

1 comment:

  1. assalam kak, sedapnya puding roti tu...kalau bubuh sos kastard pun sedap tu.

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails