Dozen Roses Love Note

Saturday, December 11, 2010

Kek Ekspres......terkejut.....

Hari ni memang cik antan nak membakar 3 biji kek sebab esok hubby cik antan nak jadikan buah tangan untuk majlis perkahwinan anak bossnya....tiba2 dalam pukul 6 petang cik antan dapat panggilan daripada kawan cik antan yang bertanyakan kalau2 ada stok kek sebab hari ni birthday anaknya. Stok kek memang tak ada sebab cik antan biasanya bakar kek bila ada order je...tapi untuk tak menghampakannya cik antan dulukan kek yang untuk esok...tapi deconya ringkas je lah sebab ordernya mengejut dan lebih kurang 6. 45 dia dah sampai untuk ambil kek. Jadi inilah hasilnya kek ekspres....terkejut...harap Aslizam berpuas hati. Sorry ye As, whipping cream pun tak sempat cair nak buat fresh cream. Nak snap gambar pun dan menggigil-gigil.....Anyway Happy Birthday untuk anak As.... sorry ye sayang... acik dah tak sempat nak deco cantik2....jangan serik ye....

No comments:

Post a Comment

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails