Dozen Roses Love Note

Thursday, December 23, 2010

Result PMR keluar hari ni......

Assalamualaikum semua...dah dua tiga hari tak update blog, bukannya apa, ada urusan yang lagi penting yang perlu cik antan selesaikan, jadi aktiviti memasak dikurangkan sikit....anak2 merengek jgk lapar tapi terpaksa cik antan buat2 tak dengar. Untuk makan malam dan tengah hari pun masak yang simple2 je... Haaaa...hari ni keputusan PMR diumumkan, sempat jugak cik antan ke sekolah tadi, nak tengok result anak2 didik cik antan, walaupun tak lah mengharapkan diorang dapat keputusan cemerlang pun... tapi alhamdulillah ada lah peningkatan daripada peperiksaan2 sebelum ni.. Cik antan pergi sekolah dah lewat, jadi budak2 pun dah tak ramai kat sekolah.Jadi inilah yang mampu dirakamkan camerawoman tak bertauliah ni.
Bila sebut je result PMR dan tarikh 23 dan 24 Disember jer cik antan seolah2 fobia sebab teringat kisah tahun lepas. Kalau2 ada pengunjung blog ni yang pernah terbaca n3 pertama cik antan tentang Telinga dan Payung mesti tahu kan. Jadi peristiwa tu dah setahun berlaku. Sekurang-kurangnya jadikan cik antan lebih berhati-hati dan beringat dalam membesarkan anak2 yang aktif2 ni....

No comments:

Post a Comment

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails