Dozen Roses Love Note

Sunday, January 16, 2011

Happy Birthday Kak Nor

Assalamualaikum semua.... Buat apa ye pagi2 hari minggu ni... kak antan hari ni akan ke Pilah, nak hantar along balik asrama. Hubby kak antan kat Langkawi lagi minggu ni, jadi terpaksalah kak antan yang hantar.
Blueberry cheesecake ni baru je kak antan siapkan. Kek ni ditempah oleh Kak Nor, setelah 2 kali tolong menempah untuk kawan2nya, kali ni Kak Nor tempah untuk diri sendiri. Birthday Kak Nor hari ni.... nak sambut dengan family katanya....
Terima kasih ye Kak Nor... Happy Birthday, semoga Kak Nor, Cikgu Kamal dan anak-anak sentiasa berbahagia dan sentiasa dalam rahmat dan keberkatan Allah. Amin.

3 comments:

  1. salam.. kita ada tag awk.. jemput2 la ke rumah ye...

    ReplyDelete
  2. Salam kak, cantiknya kek ni..pandai akak buat yer..:)

    ReplyDelete
  3. Sebenarnya Nieza, tak de idea dah nak deco tu...

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails